VOOR WERKGEVERS:

OP ZOEK NAAR EEN DIGITAL MARKETEER?

Heb je (tijdelijk) nood aan digital marketing ondersteuning? Wil je meer in-house aan de slag met online marketing. Of wil je graag starten met digital marketing? 

Ervaren digital marketeers zijn vandaag de dag nog schaarser dan toiletpapier in 2024... en degene die er zijn, zijn vaak onbetaalbaar.

Daarom helpt Online Talent jou bij deze moeilijke zoektocht. Dankzij onze uitgebreide database aan uiteenlopende digital profielen zorgen wij voor de ideale match met jouw bedrijf. Onze kandidaten zijn steeds snel inzetbaar en met de juiste expertise. 

ONTDEK ALLE VOORDELEN VAN EEN DIGITAL MARKETING CONSULTANT IN ONS HANDIG OVERZICHT:

Klaar om jouw digital marketing naar een hoger niveau te brengen?
Download ons e-book en ontdek wat wij voor jou kunnen doen.

ONZE MARKETEERS WERKTEN REEDS VOOR:

Hoe werkt het?
 1. Jij omschrijft je ideale digital marketeer.
  Welke competenties zijn van belang? Algemene beschrijving takenpakket? Welke periode?
 2. Wij zoeken in onze database naar de perfecte matches.
  Zowel op vaardigheden als beschikbaarheid en persoonlijkheid.
  Vervolgens leggen we ze aan je voor.
 3. Jij selecteert je favoriet uit de door ons voorgestelde selectie.
  Indien je niet volledig overtuigd bent, duiken we opnieuw onze database in. Er zit gegarandeerd iemand tussen die perfect aan jouw behoeften voldoet. 
 4. Match gevonden? Dan brengen wij je in contact met de gekozen kandidaat.
  Wij zorgen voor alle administratieve rompslomp. Jij kan je nieuwe aanwinst meteen actief inzetten.

Welke mogelijkheden zijn er?

1)  Selectie + presentatie van geschikte profielen 

Komt er maar weinig respons van gekwalificeerde sollicitanten? Heb je graag de keuze uit verschillende geschikte profielen? Heb je genoeg van wanhoopsaanwervingen? Online Talent heeft een uitgebreide database aan gescreende digital marketeers met de nodige competenties. Wij maken een selectie en stellen ze aan je voor. 

2)  Detachering: uitlenen digital marketeers 

Heb je tijdelijk nood aan een digital marketeer die meteen meekan op het juiste niveau? Ter vervanging van persoon in ziekte- of zwangerschapsverlof? In afwachting van een aanwerving of voor het opvangen van een piek in de werkzaamheden? Online Talent leent heel wat digital marketing experts uit ter ondersteuning. 

3)  Opleiding junior profiel of bestaand personeel 

Is er in je huidige team een tekort aan ervaring & expertise op vlak van digital marketing? Wil je aan de slag met junior profielen of bestaande medewerkers inzetten? De experts van Online Talent nemen jouw medewerker(s) onder hun vleugels en leren hen de kneepjes van het vak. Zo zijn ze meteen actief inzetbaar en is er steeds de nodige ondersteuning van een professioneel digital marketing agency. 

4)  Marketeer op onze payroll (met mogelijkheid tot afwerving) 

Wil je graag een digital marketeer maar niet de administratieve rompslomp die het aanwerven van iemand nieuw met zich meebrengt? Wil je graag het aanwervingsrisico beperken of zelfs vermijden? Of een betere afbakening van je budget? Dan zetten wij jouw digital marketeer gewoon op onze payroll. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid tot afwerving. 

digital marketeers

Onze beschikbare profielen

Content_marketeer

Performance marketeer

Onze performance marketeers zijn zeer analytisch en ademen SEA. Ze staan in voor de opvolging en optimalisatie van lopende campagnes in Google Ads, Facebook Ads, Linkedin Ads,... en verdiepen zich in alle data binnen Google Analytics. Een performance marketeer gaat creatief om met de dagelijkse veranderingen in de markt en houdt ook de acties van concurrenten in de gaten zodat jouw advertenties niet naar de achtergrond verdwijnen.

IK WIL MEER WETEN!
Allround_marketeer

allround marketeer

Onze allround marketeers ofwel T-shaped marketeers hebben een brede basiskennis van alle verschillende digital marketingaspecten en een expertise in één of meerdere domeinen. Zij kunnen je onder andere helpen bij het verbeteren van je SEO, social media campagnes, betalende advertenties, e-mailmarketing,... Door hun brede kennis zijn allround marketeers erg flexibel inzetbaar.

IK WIL MEER WETEN!
Grafisch_marketeer

Grafisch marketeer

Onze grafisch marketeers zetten je bedrijf visueel in de kijker door krachtige boodschappen op een creatieve manier in beeld te brengen. Ze kennen vlot hun weg in Adobe programma's als Photoshop, Illustrator, Indesign en After effects. Zo zorgen zij ervoor dat jouw bedrijfscommunicatie in het oog springt van (potentiële) klanten. 

IK WIL MEER WETEN!
Technisch_marketeer

Content marketeer

Onze content marketeers aka inbound marketeers weten alles over SEO, activerende teksten en e-mailmarketing. Ze zorgen voor continuïteit in de bedrijfscommunicatie en creëeren teksten die de juiste doelgroepen aanspreken en activeren. Content marketing
heeft een niet te onderschatten
strategische impact op zowel korte als
lange termijn.

IK WIL MEER WETEN!
HAAL NU JOUW DIGITAL MARKETING CONSULTANT IN HUIS

... EN SCHAKEL EEN VERSNELLING HOGER

young people group in modern office have team meeting and brainstorming while working on laptop and drinking coffee